Супер лесни и бързи идеи за делничния ден
Ризотото е една от кулинарните икони на Италия и е обичано почти от всички, разнасяйки славата на кухнята от Ботуша по света. Приготвянето му обаче не е никак лесна работа. За това днес решихме да посветим няколко тези на това вкусно ястие. Научете повече за историята му – „Ризотото – кулинарната гордост на Милано” и съвети за успешното му приготвяне – „Тънкостите на вкусното ризото”, и след това може да го измайсторите у дома и да изненадате близките си с разнообразно меню за вечерята. Ето и предложенията, които от Lakomnik.bg избрахме за вас – има и с месце, и с морски дарове, и със зеленчуци за вегетарианците и постещите. Добър апетит!
Ризото с манатарки и пачи крак
Ризото със зелен фасул и аспержи
Есенно ризото с гъби и кестени