Заек в тиква
Приготвяне
3 часа
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изрязваме капачето на тиквата и издълбаваме семките. В тиган с олио запържваме и задушаваме месото. В същата мазнина след това приготвяме плънката, като задушаваме леко зеленчуците. Количеството на зеленчуците е според големината на тиквата. И така, изсипваме плънката на дъното на тиквата и нареждаме отгоре порциите месо, след което затваряме с капачето. Слагаме в тава и печем към 2 часа в умерена фурна. А след това се наслаждаваме на невероятния вкус на ястието, придружено с чаша бяло ароматно вино. Да ви е вкусно и добър апетит!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп