Свинско с тиква

Свинско с тиква Лакомник
Свинско с тиква
Време за приготвяне
Приготвяне
50 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400 г свинско месо, 300 г тиква

За маринатата: 400-500 мл саламура от маслини, сок от 1/2 лимон, черен пипер на вкус, червен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Пригответе маринатата като смесите необходимите продукти. Сложете месото в дълбок съд и го залейте с маринатата, така че да бъде напълно покрито. Оставете да престои около 2 часа. Нарежете тиквата на филии, намаслете ги добре и добавете към маринованото месо. Сложете всички продукти в плик за печене, завържете, направете

Още по темата
Още по темата
Свинско с ананас
Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц