Есенно ризото с гъби и кестени
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Кипнете леко бульона и прибавете белите гъби заедно с водата. През това време в дълбок тиган разтопете 60 г масло, прибавете зехтин и запържете до златисто лука, чесъна и кестените. Подправете със сол и черен пипер. Прибавете останалите гъби и оставете на котлона за още 1-2 минути, след това преместете съдържанието от тигана в тенджерата с бульона. Прибавете ориза и долейте още бульон, ако е необходимо, така че ориза да бъде напълно покрит. Варете за около 20 минути, като периодично бъркате. Прибавете маскарпонето и настъргания пармезан и разбъркайте добре.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп