Неустоими варианти на омлет по италиански
Фритата е едно от поредните гениални традиционни италиански ястия, благодарение на които кухнята на Ботуша е невероятно популярна днес по целия свят. Наред с ризотото, пицата и пастата, този своеобразен омлет завладява въображението на всеки кулинар, заради безкрайните възможности за експерименти, които предлага. Едновременно с това е любим и на обикновените домакини, защото им дава възможност да нахранят семейството си бързо, лесно и икономично, събирайки каквото имат изостанало в хладилника. Вижте още за историята му – „Фритата – омлет, но италиански” и после пригответе някое от вкусните ни предложения за бърза делнична вечеря, за да опитате това апетитно ястие лично. Добър апетит!
Фритата със зелен фасул и шунка - 40 минути
Фритата с броколи и колбас - 35 минути
Фритата с тиква и спанак - 30 минути
Фритата със сирена - 30 минути
Доматена фритата с паста и сирена - 30 минути