Хлебна фритата с яйца и сирене

Евтина идея за прихапване следобед или закуска


Приготвяне
20 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Разбийте яйцата с млякото и чаша вода и добавете малко сол. Нарежете хляба на хапки и ги наредете в тава. Изсипете яйчната смес върху филиите и оставете да поседят 10 минути. Загрейте фурната на 200 градуса. Настържете сиренето върху хляба и запечете докато се разтопи сиренето и филийките покафенеят. Поръсете с магданоз и сервирайте с кетчуп или пикантен доматен сос.
Още по темата

Месото от пилето се смила, а от костите се вари бульон. Стопява се половината от маслото и в него се задушават нарязаните лук и гъби. Щом поомекнат, се слага месото,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп