5 вкусни кебапа за неделната вечеря
Апетитни рецепти с крехки месца и зеленчуци в сос
Автор:Лакомник
Класическият кебап е турският, който представлява изпечено месо, но в България е възприет вариант на мръвки в сос, често комбинирани със зеленчуци. Готви се продължително, за да стане месото крехко, за това е подходящо да го предложите за хапване през уикенда. Днес на вечеря ви предлагаме да сервирате на близките си именно такова питателно ястие, което стопля и тялото, и сетивата с апетитния си аромат. Добър апетит!
Още по темата
Нарежете месото на кубчета. Загрейте олиото на средно силен огън и запържете за 3 минути месото, докато смени цвета си. Добавете лука и покрийте с капак за 20 минути,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп