Телешко с гъби, лук и синьо сирене
Специално предложение за вашата незабравима вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте мазнина в голям тиган на висока температура. Запържете месото. Пържете, докато покафенеят от двете страни за по няколко минути. След това извадете месото. Намалете котлона. Сложете на негово място гъбите и лука да се задушат. Добавете оцета и соса маринара. Разбърквайте всичко непрекъснато за около 2 минути. Върнете месото обратно в тигана при зеленчуците. Прибавете и синьото сирене. Гответе до готовност като разбърквате. Сиренето трябва да се разтопи. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Загрейте тигана и запържете месото по няколко минути от всяка страна. Свалете от огъня и излейте мазнината от тигана. Намалете котлона. Сложете гъбите и лука и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп