Телешко със сос от синьо сирене
Апетитно предложение за празнично ястие
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте тигана и запържете месото по няколко минути от всяка страна. Свалете от огъня и излейте мазнината от тигана. Намалете котлона. Сложете гъбите и лука и запържете за около 5 минути, докато зеленчуците омекнат. Разбърквайте непрекъснато. Добавете соса маринара и оцета в тигана. Оставете докато заври. Върнете месото в тигана и разбъркайте. Накрая добавете и сиренето. Като се разтопи свалете от котлона и сервирайте топло.
Още по темата
Картофите се обелват и се сваряват цели. След като са готови се нарязват и се поставят в тавичка или гювече, намазани с масло. Между тях се нарежда и лукът, нарязан на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп