Сьомга с крем от авокадо
Бързо, лесно и здравословно предложение
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сьомгата се посолява и се намазва със соса Терияки. Намазаната сьомга се слага върху пергаментова хартия и се поръсва със сусама. Пече се в предварително загрятата до 200С фурна за 10-15 минути. Авокадото се почиства и намачква с вилица. Намачканото авокадо се претрива през фина цедка. Получената гладка маса се смесва със заквасената сметана. Кремът се овкусява с лайм, черен пипер и сол на вкус.
Още по темата
Загрейте фурната на 220С с вентилаор. Нарежете картофите и ги овкусете със сол, черен пипер и малко мента. Добавете зехтин и ги запечете. Преди да са готови извадете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп