Сьомга с розмарин
Бързо и лесно предложение за летните месеци
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Кората на лимона се настъргва, сокът се изцежда. С кората се натрива рибата и се полива със смес от соевия сос и 1 с.л. зехтин. Лукът, картофите и доматите се нарязват. Поръсват се с розмарин и се поливат със зехтин. Поливат се с вино и се пекат около 20-25 минути на 200С в предварително загрята фурна. Сьомгата се слага върху канапето от зеленчуци и се пече се още 15 минути на 150С. Полива се със сока на лимона.
Още по темата
Филетата се овкусяват се сол и черен пипер. Слага се във фолио заедно с лимона и няколко стръкчета копър и се пече на скара или във фурна. През това време...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп