Печена сьомга с грах и картофи

Брилянтно ястие с невероятен вкус и аромат


Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 220С с вентилаор. Нарежете картофите и ги овкусете със сол, черен пипер и малко мента. Добавете зехтин и ги запечете. Преди да са готови извадете тавата и сложете рибата, ситно нарязаните лук, чесън и бекон. Добавете и грахта. Върнете ястието във фурната и печете още 20-30 минути до готовност на рибата.
Още по темата

Загрейте фурната на 180С. Постелете скарата на фурната с алуминиево фолио, намазано с малко зехтин. Намажете сьомгата със зехтин. Поръсете ги с босилека. Отгоре...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп