Сьомга с гъбен сос
Вкусно предложение само за 40 минути
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филетата се овкусяват се сол и черен пипер. Слага се във фолио заедно с лимона и няколко стръкчета копър и се пече на скара или във фурна. През това време задушете гъбите в маслото. Добавете им виното, малко водичка и брашното. Бъркайте докато сосът се сгъсти. След това го махнете от котлона, оставете да се охлади за 5-6 минути и постепенно добавете сметаната и копъра. Когато рибата е готова се сервира в чиния и се залива със сос.
Още по темата
Поръсете филето със стрит девесил и лимонов сок и запържете в зехтин Нарежете гъбите на филийки. Задушете ги с олиото докато омекнат. Прибавете жълтъците, разбити с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп