Свински пържоли с лук и гъби

Крехки и апетитни пържоли за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Месото се начуква леко и се овкусява от двете страни със сол и черен пипер. В тиган с малко масло се изпържва до порозовяване. След това пържолите се отделят и в маслото, в което са се пържили се добавят нарязаните зеленчуци, подправките и бульонът. Ако е необходимо се слага и малко брашно за сгъстяване. Когато сосът се посгъсти върнете месото в него и след това печете в умерена фурна до готовност на месото. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Овкусете месото от двете страни със сол и черен пипер. В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните чушлета. След това запържете пържолките за около 4 минути от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп