Свински пържоли с кедрови ядки
Крехки и сочни пържолки, които се топят в устата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязва се месото на пържоли и се начукват със сол, черен пипер, подправки по желание. Запържват се в загрято олио за 10-15 минути. Изваждат се в чиния и се покриват. В останалия зехтин се запържва за минута ядките, прибавят се лимоновата кора, сока, меда и се загряват за 5 минути, докато соса се сгъсти. Връща се месото, запържва се от двете страни във соса за 5 минути и се сервира с гарнитура по желание.
Още по темата
Овкусете месото от двете страни със сол и черен пипер. В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните чушлета. След това запържете пържолките за около 4 минути от...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп