Свински пържоли с майонеза

Свински пържоли с майонеза Лакомник

Невероятно апетитна и интересна рецепта за обяд

Свински пържоли с майонеза
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско месо

1 майонеза

4-5 глави лук

250 г гъби

200 г кашкавал

олио

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Намажете пържолите с майонезата. Сложете малко олио на дъното на тавичка и разположете месото, като го осолите от двете страни. Използвайте черен пипер или други подправки, които обичате. Отгоре наредете хубав пласт лук, а след него и гъбите. Няма нужда от вода, зеленчуците ще пуснат достатъчно. Посолете отново и сложете алуминиево фолио, за да остане месото крехко. Печете в предварително загрята на 200С фурна за около 40 минути. Накрая поръсете с настърган кашкавал и запечете за още 5 минути.

Още по темата
Още по темата
Пилешки пържоли на тиган
Пилешките пържоли се овкусяват със сол, соев сос и черен пипер. Пекат се в грил тиган до златисто. След като изпечете пържолите в същата мазнина запечете тиквичките,...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц