Свински пържоли с майонеза
Невероятно апетитна и интересна рецепта за обяд
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Намажете пържолите с майонезата. Сложете малко олио на дъното на тавичка и разположете месото, като го осолите от двете страни. Използвайте черен пипер или други подправки, които обичате. Отгоре наредете хубав пласт лук, а след него и гъбите. Няма нужда от вода, зеленчуците ще пуснат достатъчно. Посолете отново и сложете алуминиево фолио, за да остане месото крехко. Печете в предварително загрята на 200С фурна за около 40 минути. Накрая поръсете с настърган кашкавал и запечете за още 5 минути.
Още по темата
Пилешките пържоли се овкусяват със сол, соев сос и черен пипер. Пекат се в грил тиган до златисто. След като изпечете пържолите в същата мазнина запечете тиквичките,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп