Пикантни свински пържоли с моцарела

Сочни и апетитни пържоли, които се приготвят бързо и лесно


Начин на приготвянe
Овкусете месото от двете страни със сол и черен пипер. В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните чушлета. След това запържете пържолките за около 4 минути от всяка страна. Отстранете ги от огъня, сложете ги в тавичка и добавете соса, в който са се пържили.
Върху месото сложете тънко нарязаното сирене и запечете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Начукваме пържолите и ги поръсваме с брашно. Отупваме ги една в друга, за да падне излишното брашно. В тефлонов тиган слагаме 30 г масло и оставяме месото да се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп