Изненадайте семейството и гостите с този специалитет
Нарязва се месото на хапки. Посолява се, слага се соевия сос, горчицата, чубрицата, майонезата и нарязаната скилидка чесън. Разбърква се хубаво и се оставя да се овкуси 10-15 минути. През това време се почистват гъбите и се нарязват. Нарязва се лука на едро, печените чушки на лентички. Доматите се настъргват на ренде, краставичките се нарязват на полумесеци. Слага се сача (може да се използва дълбок тиган и да се приготви на котлона) над огнището и се запалва открит огън. Излива се цялото олио и се изчаква, докато сачът хубаво се нагрее. Слага се месото и се пържи. Разбърква се от време на време и продължава да се пържи до получаване на леко зачервена коричка. Добавя се лука и продължава да се пържи до неговото леко покафеняване. Слагат се гъбите, а след минута - две и печените чушки. Продължава да се разбърква и да се пържи. Ако има сос, се изчаква да се изпари и да остане само на мазнина. Добавят се и доматите и пак се изчаква до изпаряване на течността. Разбърква се непрекъснато, докато ястието не остане отново само на мазнина. Слагат се и киселите краставички, разбърква се и се сваля ястието от огъня. Сервира се (по желание) с настърган кашкавал. Може да се наръси с нарязан магданоз.