Рибени супи за трапезата на Никулден
6 вкусни и полезни начина да се стоплите днес
Автор:Лакомник
Рибените супи са много рядък гост на българската трапеза днес, въпреки че в миналото са били широко застъпени в менюто на бабите и дядовците ни. Те са питателни и полезни ястия, които се приготвят бързо, а и много евтино, което ги прави един от най-добрите и здравословни начини да се стоплите и да повишите имунитета си през зимата. Рибените чорби са и подходящ начин да оползотворите остатъците от почистените риби за празника – глави, опашки и перки. Ето как да ги направите.
Още по темата
В 1 1/2 литра вряща вода се поставя солта, олиото, оризът и нарязаният на дребно луки морков. След 10-15 минути към бульона се прибавя предварително почистената,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп