Пъстърва с пресен лук и магданоз
Апетитно и бързо предложение с малко калории
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете рибата. Смесете ригана, черния пипер, солта, намачкания чесън и разбъркайте добре. Отделно смесете лимоновия сок с приготвения меланж от подправки. Добавете и ситно нарязания пресен лук и магданоз. Овкусете рибите с черен пипер и още сол на вкус и я напъленете със сместа. Сложете и резенчета лимон по желание. Печете в предварително загрята на 180С фурна. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Пъстървата се почиства и измива, посолява се и се оставя да престои 1 час, за да поеме солта. След това се нарязва на парчета и се задушава в мазнината и малко вода,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп