Пълнена пъстърва с гъби и орехи
Сгответе лесно, вкусно и здравословно
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязаният лук се задушава в маслото, прибавят се нарязаните гъби, орехи и виното. Варят се на тих огън, докато течността се изпари. Плънката се подправя с черен пипер и сол. Изчистените пъстърви се пълнят с нея, увиват се в намаслено алуминиево фолио и се пекат на скара по 10 минути от двете страни. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Пъстървите се измиват и подсушават. Намазват се отвън и отвътре със зехтин. Поръсват се със сол и тарос /естрагон/. Взема се грил- тиган. Полива се зехтин. Съдът се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп