Пъстърва със зелени подправки
Апетитна и бърза рецепта с малко калории
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Фурната се загрява на 200С. Рибата се изплаква, подсушава и се напълва с подправките. Пече се открита около 25 минути, докато видимо се зачерви. Няма нужда от мазнина. Може да се приготви и на скара, като е най-добре да се ползва алуминиева тарелка за скара и да се покрие с фолио, за да не се налага да се обръща. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Почистваме и измиваме пъстървите отвътре и отвън, намазваме ги с лимоните, поръсваме с пипера и солта, поне 2 часа предварително. Разбъркваме продуктите за плънката в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп