Пъстърва с чесън и розмарин
Изключително полезно и вкусно предложение
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Рибата се почиства и се поставя в тава за печене, заедно със скилидките чесън и резенчета лимон. Напълва се с розмарин и се овкусява със сол и пипер. Залива се със сока на 1 лимон и малко зехтин. Пече се покрита с фолио за 30 минути и още 15 минути без фолио, за да се образува хрупкава коричка.
Още по темата
Преди да се започне с подготовката на рибата, се сваряват съставките – почистените зеленчуци, солта, подправките, бялото вино във водата. Морковите, целината и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп