Пудинг с грис и шоколад

Невероятен десерт, с който ще впечатлите гостите


Начин на приготвянe
Маслото се сгорещява и в него се изпържва грисът до зачервяване. Млякото се сварява със захарта и постепенно се изсипва върху гриса. Добавете настърганата портокалова кора. Получената смес докато е още топла се излива във форми намазани с масло. Оставят се да изстинат напълно. Поднасят се поднасят обърнати и се залива с разтопения шоколад.
Още по темата

Маслото се слага в тенджера да се разтопи. Сипва се гриста и се пържи до златисто. Слага се захарта и се пържи до бледо кафяво, при непрекъснато бъркане. Изсипва се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп