Грис с шоколад
Приготвяне
40 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Грисът се запържва в маслото до златисто. През това време се прави сироп от захарта и 3 ч.ч. вода, с който се залива гриса. Бърка се до сгъстяване. Добавя се начупения шоколад и се маха от котлона, като се бърка до стопяването му. Изсипва се в правоъгълна тавичка и се поръсва се с шоколадовите пръчици. Когато изстине се реже на квадрати.
Още по темата
Отделете белтъка от жълтъка, разбийте белтъка на свят и го оставете в хладилник. Сипете в купа сметаната, водата, жълтъка, ванилията, нишестето и разбийте с миксер до...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп