Сочен сладкиш с грис

Изкусително предложение за празничен десерт


Начин на приготвянe
Водата се кипва с меда и захарта, сваля се от огъня и се оставя да изстине. Прибавят се счуканите орехи, брашното, содата и подправките. Сместа се разбърква много добре и се изсипва в намазнена и поръсена с брашно тавичка. Пече се в умерена фурна и готовия сладкиш се поръсва с пудра захар.
Още по темата

Тесто:
Разбиваме 4 яйца с 1 ч ч захар, добавяме1 ½ ч. ч. брашно, 1 к л сода бикарбонат и ½ ч ч хладка вода.
Подложка:
Слагаме в голяма тава 1 масло от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп