Пилешка супа с тиквички и моркови

Вкусно и полезно хапване за обяд или вечеря на цялото семейство


Начин на приготвянe
Сварете пилешкото месо. През това време запържете лука и чесъна в сгорещената мазнина. Разтворете бульона в литър вода и го добавете в тенджерата. Нека заври. След това добавете морковите, пилешкото, подправките. Когато заври повторно с всички продукти, намалете котлона, поставете открехнат капак и оставете да къкри за около 20 минути. Ако е необходимо долейте още вода. Малко преди да е готово добавете тиквичките и оставете да се готви докато омекнат. Поднесете с магданоз.
Още по темата

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в маслото до златист цвят. Целината и картофите се почистват и се нарязват на кубчета.Прибавят се към лука и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп