Пилешка супа с грах

Рецепта за бърза, вкусна и ароматна супичка


Начин на приготвянe
Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Месото се накъсва на дребни парчета. Всички зеленчуци се нарязват на ситно и се слагат заедно с месото да врят в около 2 л течност, най - добре прецеден пилешки бульон и вода. Добавя се малко олио, сол и куркума за цвят. След петнайсетина минути се слага и фидето, което се сварява за не повече от десет минути. Супата се поднася топла. Може да се поръси с нарязан магданоз.
Още по темата

Сваряваме пилешкото месо, нарязано на кубчета, след което го отцеждаме и прецеждаме бульона. Разтопяваме маслото и в него задушаваме за 2 минути нарязания на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп