Пикантни свински пържоли с моцарела

Изключително сочни, крехки и апетитни пържолки


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Овкусете месото от двете страни със сол и черен пипер. Разтопете маслото и добавете нарязаните чушлета. След това запържете пържолките за около 4-5 минути от всяка страна. Отстранете ги от огъня, сложете ги в тавичка и добавете соса, в който са се пържили.
Върху месото сложете тънко нарязаното сирене и запечете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Поръсете с магданоз и сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Подравете пържолите със сол и черен пипер. Задушете ги в тиган докато се зачервят хубаво от двете страни. Добавете 200 мл бяло вино, две супени лъжици горчица, 2...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп