Свински пържоли по испански

Невероятно вкусно ястие за вашата трапеза


Начин на приготвянe
Подравете пържолите със сол и черен пипер. Задушете ги в тиган докато се зачервят хубаво от двете страни. Добавете 200 мл бяло вино, две супени лъжици горчица, 2 супени лъжици доматен сос, покрийте тигана с капак и оставете месото да се задушава на слаб огън още 30 минути. Добре омекналото месо извадете от соса. Добавете в тигана нарязания лук, останалата част от виното, нарязаните скилидки чесън и оставете малко да се задушат, след което добавете гъбите. Гответе около 15 минути. След това добавете нарязания магданоз, поръсете с черен пипер и отново върнете месото в тигана. Покрийте тигана с капак и оставете ястието още 5 минути на тих огън. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Нарязва се месото на пържоли и се начукват със сол, черен пипер, подправки по желание. Запържват се в загрято олио за 10-15 минути. Изваждат се в чиния и се покриват....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп