Панирани пилешки пържоли с пармезан
Сгответе бързо, лесно и апетитно ястие за вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В широка купа смесете зехтина и стрития чесън. В друга купа комбинирайте сухите съставки. Потопете пържолите най-напред в зехтина, а след това го оваляйте добре в галетата. Поставете в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Още по темата
Нарязваме свинските ребра и ги слагаме в тенджера с вода и сол на вкус. Държим на огън, докато месото се свари, след което го изваждаме и оставяме да се изцеди....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп