Панирани пилешки хапки с кашкавал

Вкусно и интересно предложение за мезе


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Пилето го сваряваме, обезкостяваме и нарязваме на кубчета. Яйцата ги разбиваме и към тях прибавяме предварително настъргания кашкавал, брашното, наситнения магданоз, нарязаното месо, бирата, черния пипер и солта. Разбъркваме добре. С помощта на лъжица правим хапки от приготвената смес и пържим в сгорещена мазнина до златисто. Поднасяме с гарнитура по желание.
Още по темата

Оставяме тестото да се размрази на стайна температура. Разточваме го на 2 тънки кори и с помощта на нож за пица го нарязваме на дълги тънки лентички. Нарязваме филето...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп