Панирани свински ребърца
По-апетитен вариант за свински ребърца
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме свинските ребра и ги слагаме в тенджера с вода и сол на вкус. Държим на огън, докато месото се свари, след което го изваждаме и оставяме да се изцеди. Разбиваме яйцата с 2 с.л. вода. Потапяме ребрата първо в галетата, после в яйцата, предварително настъргания кашкавал и отново в галетата. Загряваме олиото на тих огън и пържим ребърцата до златисто. Сервираме готовите панирани ребра с гранитура по желание.
Още по темата
Свинските ребра се нарязват на порции и се слагат в тава с обелените и едро нарязани картофи и лук, доматеното пюре, солта, червения пипер, сините сливи, магданозът и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп