Панирани жулиени с чеснов сос

Бързо и апетитно ястие или предястие


Начин на приготвянe
Пилешкото филе се нарязва на ивички. Жулиените се овалват в брашното, потапят се в разбитите яйца и се овалват в сусама или галетата. Могат да се сложат за 10-ина минути във фризера. След като се извадят се изпържват до златисто. Отцеждат се върху салфетка. Чесънът се счуква и се добавя към разбърканите майонеза и кисело мляко. Жулиените се сервират поляти със соса или той се поднася отделно в подходящ съд. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Пилешкото се нарязва на тънки дълги лентички, подсушава се и се поръсва с подправката за пиле. Затопля се мазнината и пилешкото се поставя едно по едно в нея, запържва...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп