Маслен пудинг със стафиди

Много лесен и ароматен пудинг


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Кипнете 1 и 1/2 чаши вода на котлона в дълбока тенджера. Сварете ориза във врящата вода като разбърквате непрекъснато. В отделен със смесете 1 и 1/2 чаши сварен ориз, 1 и 1/2 чаши мляко, захарта и солта. Гответе на средна температура като разбърквате, докато се получи кремообразна смес. Разбъркайте останалото мляко с разбитото яйце и стафидите. Добавете към ориза за 2 минути като бъркате непрекъснато. Разбъркайте с маслото и ванилията, разпределете в десертни чаши оставете пудинга да се охлади.
Още по темата

Тефлонов съд се намазва с маргарин. Яйцата се разбиват със захарта до пухкав крем. Добавят се настърганите ябълки, счуканите орехи и останалите...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп