Ябълков пудинг с орехи и стафиди

Вълшебно ароматен и много лесен за приготвяне сладкиш


Начин на приготвянe
Тефлонов съд се намазва с маргарин. Яйцата се разбиват със захарта до пухкав крем. Добавят се настърганите ябълки, счуканите орехи и останалите продукти. Всичко се омесва добре и се запича на водна баня, като се внимава сместа да се сгъстява, без да ври, за около 30-35 минути. Готовият пудинг се оставя да изстине и се декорира по желание.
Още по темата

В тенджера сложете жълтъците в нея, захарта и нишестето. Разбъркайте добре.
Добавете кокосовото мляко и разбъркайте отново. Сложете тенджерата на загрят котлон....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп