Карамелен пудинг
Неустоимо изкушение, което се приготвя лесно
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Белтъците се разбиват на сняг. Захарта се кармелизира и се залива с млякото. След като карамелът се разтвори в млякото, се прибавят леко разстопеното масло, ванилията, брашното и жълтъците (един по един). При непрекъснато бъркане се добавят и белтъците. Сместа се излива в намазани с масло форми и се вари на водна баня 45 минути. Готовият пудинг се оставя да се охлади до стайна температура.
Още по темата
Оризът се сварява в 2 ч. ч. вода без да го разваряваме. В горещо прясно мляко се разтопява захарта, слага се ванилията. Разбиват се яйцата и се смесват с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп