Мариновани пържоли на фурна
Крехки и сочни пържолки, които се топят в устата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се начуква и се поставя в по-дълбока тавичка. От доматите, подправките и виното се прави марина, която се вари около 5-6 минути. Като изстине, се залива месото и престоява минимум 12 часа. След това на умерена фурна се пече около час, като от време на време месото се обръща. Сервират се сухи или с гарнитура според сезона.
Още по темата
В широка купа смесете зехтина и стрития чесън. В друга купа комбинирайте сухите съставки. Потопете пържолите най-напред в зехтина, а след това го оваляйте добре в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп