Свинско с винен сос
Чудна гозба за всеки вкус
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържваме в разтопеното масло до зачервяване. Изваждаме го и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук. Прибавяме счукания чесън, дафиновия лист и червеното вино. Кипваме и изчакваме течността да остане наполовина, след това слагаме и рендосаните домати, пилешкия бульон и 1/2 ч.ч. гореща вода. Кипваме и поставяме месото в соса. Похлупваме съда и печен в предварително загрята на 200С фурна до готовност. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Към мляното месо се прибавя хлябът, предварително накиснат в студена вода и изстискан, магданозът и чесънът, нарязани на ситно, суровите яйца, смлените черен пипер,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп