Печена риба във винен сос

Бързо, вкусно и свежо предложение за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Филетата риба се посоляват от всички страни и се намазват добре със зехтин. Прехвърлят се в намазнена тавичка, отстрани се подреждат разполовените чери доматчета и резените лимон. Всичко се поръсва с нарязания босилек, осолява се на вкус. В тавата се наливат виното и бульонът и рибата се пъха във фурната за около 30 минути в предварително загрята на 180С фурна.
Още по темата

Оризът се сварява в подсолена вода и се оставя да се отцеди добре. Лукът се нарязва на ситно и се запържва леко в олиото. Прибавят се счуканият чесън, нарязаният...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп