Пъстърва с домати и босилек

Вкусно и лесно предложение само за 30 минути


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Овкусете добре рибеното филе с подправките. Подредете го върху хартия за печене. Върху рибата подредете парчетата домати. Поръсете с босилека и лука, които предварително сте нарязали на ситно. Полейте със зехтин и завийте рибата в хартията. Може да използвате и алуминиево фолио по желание. Печете в загрята на 200С фурна за около 15 минути.
Още по темата

Почистете рибата. Смесете ригана, черния пипер, солта, намачкания чесън и разбъркайте добре. Отделно смесете лимоновия сок с приготвения меланж от подправки. Добавете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп