Пудинг с кроасани
Супер лесен за приготвяне и много вкусен десерт
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Кроасаните се накъсват и се пържат в 1 ч.л. масло до пожълтяване. Свалят се от огъня и се заливат с горещо вино, за да се получи гъста каша и се оставя да изстине. Разбива се 1 с.л. масло със захарта, жълтъците и настърганата лимонова кора на пяна. Прибавя се кашата, разбитите на сняг 4 белтъка и стафидите. Сместа се изсипва в намазана с масло и поръсена с галета форма. Пудингът се пече в умерена фурна. Поръсете с пудра захар.
Още по темата
Маслото се сгорещява и в него се изпържва грисът до зачервяване. Млякото се сварява със захарта и постепенно се изсипва върху гриса. Добавете настърганата портокалова...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп