Паста с аспержи и лимон

Апетитно предложение за паста със свеж вкус


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Сварете пастата според указанията. В малка купа смесете рикотата, лимоновия сок, пармезана, магданоза, зехтина, лимоновите корички, солта и черния пипер. Разбъркайте и отделете настрани. Малко преди да е готова пастата добавете към нея аспержите да се сварят за около 2 минути. След това отцедете. Сложете пастата с аспержите в голяма купа за сервиране. Към нея добавете сместа с рикотата и накъсания бекон. Разбъркайте добре всички съставки и сервирайте. Поръсете с пармезан.
Още по темата

Телешкото месо се измива и нарязва. Накисва се за 3- 4 часа в марината от 200 мл бира и 100 мл вода. Макароните се сваряват в подсолена вода, след което се оцеждат...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп