Паста с авокадо и рукола

Вкусно и свежо ястие за всеки ден


Начин на приготвянe
Сложете пастата да се вари според указанията на опаковката, после веднага я прецедете и охладете. Запечете бекона на сух тиган от двете страни, после нарежете на дребно. Пасирайте авокадото с малко зехтин до получаване на хомогенна смес. В загрят зехтин запържете наситнения чесън, после добавете и нарязаните домати за около 1-2 минути. В голяма купа смесете всичко - охладената паста, бекона, доматите с чесъна, руколата и дресинга. Разбъркайте добре. Поръсете с босилек.
Още по темата

Пастата се сварява във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Изплаква се и се отцежда. Смесва се с пестото. Сьомгата се нарязва на кубчета и се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп