Паста със сьомга, песто и сушени домати

Невероятно вкусна комбинация за вечеря


Начин на приготвянe
Пастата се сварява във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Изплаква се и се отцежда. Смесва се с пестото. Сьомгата се нарязва на кубчета и се запържва до златисто в тиган без мазнина и с незалепващо покритие. Щом е готова, към нея се добавят нарязаните на ивици мариновани сушени домати. Накрая се добавя пастата и всичко се разбърква, докато продуктите смесят ароматите си и се темперират. Пастата се сервира топла с настърган пармезан.
Още по темата

http://www.youtube.com/watch?v=CVjFXm2-P2Q&list=PL8KdQ5tZsVvnpUQohQhkySVMs2r5jNfcn
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп