Ориз с пилешко и зеленчуци

Икономична и диетична вечеря за цялото семейство


Начин на приготвянe
Сварете ориза в подсолена вода за 20-25 минути. Отстранете от огъня, изцедете и оставете ориза за 10 минути. Загрейте олио и запържете наситнения чесън, прибавете нарязаните на кубчета морков, зелен фасул и запържете за минута на силен огън. Прибавете нарязаното зеле, лука, пилешко месо и запържете още минута. Прибавете ситно нарязания праз лук, ориза, залейте със соевия сос, разбитите яйца и подправете. Разбъркайте добре, до готовност на яйцата за около 2 минути и сервирайте.
Още по темата

Сварете ориза в леко подсолена вода около 20 минути, да не се развари. Отцедете и оставете да се охлади.
Разбийте яйцата със захарта и добавете олиото и бирата....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп