Яйца със сирене по тракийски

Леко и икономично предложение в делничните дни


Начин на приготвянe
Разбиват се яйцата и към тях се прибавят размитото с малко хладко мляко брашно, сол, ситно нарязан магданоз и останалото прясно мляко. След като се разбърка се изсипва сместа в намазана с краве масло тавичка. Поръсва се с натрошеното сирене, предварително разтопеното краве масло и черен пипер. Ястието се запича в умерена фурна до порозовяване. Сервира се веднага. По желание може да се украси с магданоз и домат.
Още по темата

Загрейте мазнината в подходящ тиган. Сложете лука и задушете с малко вода за няколко минути. Добавете чушката и чесъна и оставате да се задуши за още няколко минути,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп