Яйца по бенедиктински

Бърза, вкусна и питателна закуска за цялото семейство


Начин на приготвянe
В дълбок съд кипнете вода и прибавете оцета. Счукайте яйцата във водата едно по едно и намалете огъня. Оставете яйцата да врят около 5 минути. Извадете ги с решетъчна лъжица, за да се отцедят. Разрежете питките на половинки и ги препечете. Върху всяка половинка поставете резен бекон, резен домат, резен авокадо и едно яйце и отгоре полейте с холандски сос.
Още по темата

В купа смесете настърганият кашквал, черния пипер, ситно нарязания лук и магданоза. Намажете филиите с масло от двете страни и леко ги запечете на сух...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп