Яйца по бенедиктински

Яйца по бенедиктински Лакомник

Бърза, вкусна и питателна закуска за цялото семейство

Яйца по бенедиктински
Време за приготвяне
Приготвяне
20 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 питки тип земели

4 яйца

150 г бекон

1 домат

1 авокадо

2 с.л. оцет

Начин на приготвянe

В дълбок съд кипнете вода и прибавете оцета. Счукайте яйцата във водата едно по едно и намалете огъня. Оставете яйцата да врят около 5 минути. Извадете ги с решетъчна лъжица, за да се отцедят. Разрежете питките на половинки и ги препечете. Върху всяка половинка поставете резен бекон, резен домат, резен авокадо и едно яйце и отгоре полейте с холандски сос.

 

Още по темата
Още по темата
Сандвич с яйца
В купа смесете настърганият кашквал, черния пипер, ситно нарязания лук и магданоза. Намажете филиите с масло от двете страни и леко ги запечете на сух...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц