
Неустоимо съчетание от вкусове




Част от маслото се разтопява, добавят се почистените и нарязани круши и 1 с.л. захар. Готвят около 5 минути и се оставя да се охладят. Добавят се есенцията ром, натрошените бисквити, канелата, какаото, джинджифила, шоколада и 2 с.л. захар. Разбърква се добре. В тава разстиламе един лист от фините кори. Поръсваме със захар и малко разтопено масло, като редуваме така всичките кори. Изсипваме сместта по дължина в единия край и навиваме на руло. Покриваме рулото с домакинско прозрачно фолио и го слагаме във фризера да стегне за около 15 мин. Загряваме фурната на 180 градуса и поставяме рулото в нагорещената тава, като преди това го намазваме с разтопено масло и поръсваме със захар. Печем около 40 минути и поръсваме с пудра захар и какао преди да сервираме.

