Хрупкава сьомга на фурна
Бързо, лесно и вкусно хапване за всеки ден
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете рибните филета в тавичка с хартия за печене с кожата надолу. Овкусете ги със сол и черен пипер. След това ги намажете с горчицата и върху всяко парче поръсете щедро с галета. Печете до готовност на рибата и докато се образува златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Още по темата
Филетата сьомга се нареждат в тава за печене, заливат се със сока от лимон и се пекат на 200С, покрити с фолио, за около 15 минути. В блендер се смесват предварително...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп